Paard En Bewust Zijn

Over mij

Ik ben authentiek, eigenwijs, wil altijd weten waarom en moet het snappen voordat ik het kan toepassen. 

Hoofd

Hoofd hart en handen of van denken naar voelen naar zijn. Mijn pad is uniek. Anders en Speciaal. Ieder mens is uniek en ik vind dat iedereen ook zo behandeld zou moeten worden.

Hart

Hart is niet alleen maar liefde en fluffy stuff. Hart betekent ook met respect en vertrouwen met elkaar omgaan. dit vind ik heel belangrijk.

Handen

Ik moet iets eerst altijd snappen voordat ik het kan uitvoeren. Dat is een voordeel want daardoor kan ik heel goed uitleggen. Ik werk graag hands on en samen met mensen.

Mijn verhaal

Ik ben geboren en getogen in een ondernemersnest. Vlak bij zee in Noord Holland. Op mijn tiende deed ik de cursus Avatar, voor persoonlijke ontwikkeling en dit was voor mij het begin van mijn zoektocht.  Na de basisschool ben ik 2 jaar student geweest op sociocratische school Iederwijs. Op mijn 14e kreeg ik Mon Ami, een dominante tinkermerrie die me 5 jaar lang tot haar overlijden alle hoeken van de bak heeft laten zien en me uitdaagde verder te zoeken naar wat voor ons klopte aan trainingsmethodes. Zonder haar toedoen was ik nooit geworden wie ik nu ben.  Na een jaar gewoon middelbaar onderwijs heb ik samen met een groep enthousiastelingen de Democratische school De Koers opgericht. waar ik naast founder nog 2 jaar leerling ben geweest.

na de koers ben ik 7 maanden Working Student geweest op Chris Irwin’s ranch in Canada waar we met een ongelooflijke verscheidenheid aan paarden werkten. Weer terug in NL ben ik de opleiding Rebalancing gaan doen om met mensen hetzelfde te leren als wat ik ondertussen met paarden kon. Namelijk door hun lichaam anders te laten voelen kregen ze ook in hun mind meer ruimte. Na de 3 jaar opleiding ben ik daar nog 2 jaar in als stagaire gebleven en nu heb ik mijn eigen bedrijf waarin lessen en coaching met zowel paarden als mensen centraal staan. 

Opleidingen en cursussen

  • Beroepsopleiding Rebalancing.
  • Opleiding tot trainer in de methode van Chris Irwin, gouden certificatie voor zowel rijden als voor alle vormen van grondwerk.
  • EAPD1 Irwin Insights
  • Opleiding tot Centered Riding instructeur level 1
  • Cursus Avatar, Master en Wizard.
  • Medeoprichter en ex-student van Democratische Sudburyschool De Koers, School voor ondernemend leren.
  • Student Businesschool Knowmads

Verder diverse intuïtieve opleidingen en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en coaching
Ik ben nieuwsgierig, direct, eigenwijs, gevoelig en een perfectionist.