Welkom

welkom

Op de site van Paard en bewust Zijn. Je vindt hier meer informatie over ons bedrijf, de uitgangspunten in de training en over de activiteiten die door ons worden georganiseerd.

Trainers

Erica van Leeuwen en Saskia Wiebering zijn opgeleid door Chris Irwin, een bekende Canadese paardentrainer.
Zij zijn verbonden aan het Irwin Institute Europe en hebben beiden een gouden certificering in zowel grondwerk als rijden. Het doel van het Irwin Institute Europe is om meer mensen kennis te laten maken met de Irwin methode. De gecertificeerde trainers zijn in staat om doelmatig mens en paard te coachen en volgen jaarlijks trainingen bij Chris Irwin. (zie www.chrisirwin.nl en www.chrisirwin.com)
Daarnaast hebben Erica van Leeuwen en Saskia Wiebering de inzichten vanuit de traditionele instructeursopleidingen, Equi therapie, Centered Riding en TTeam in hun werkwijze geïntegreerd. Ook hebben zij opleidingen in coachen, lichaamswerk, intuïtieve ontwikkeling en bewustzijnscursussen gevolgd.

Mogelijkheden

Paard En Bewust Zijn heeft een breed les aanbod, waarin afgestemd wordt op jouw vragen.
Door middel van duidelijke opgebouwde lessen leer je bewust en paardvriendelijk met paarden om te gaan. Wij geven naast rijlessen ook trainingen in de stal, loswerken, werken aan de hand, longeren, werken aan de lange lijnen, recht richten en of mennen.
Ook zijn er trainingen trailerladen, omgaan met angst en werken met probleempaarden.

 Erica en SaskiaLocatie

De cursussen en lessen van Paard En Bewust Zijn worden gegeven afhankelijk van delnemers in Lunteren, Achterveld of op locatie.

Ook jij kunt communiceren op een respectvolle manier die aansluit op de wijze zoals paarden in de kudde onderling aan elkaar signalen geven. Wil je ervaringen van deelnemers lezen klik dan hier

Lees verder en ontdek wat jij voor je paard kunt betekenen!

SAM_8464.21-1024x680 SAM_8580-1024x768 opnieuw-1024x678 SAM_8543.3-1024x681
Welkom Wij stellen ons voor doelgroepen onze uitgangspunten